Gaby Blaaser:

Het is bizar hoe je lichaam kan veranderen.

Gaby Blaaser wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Gaby Blaaser

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan onder de fantastische begeleiding van Kirsten Hogendoorn en mijn huidige Personal Body Coach Ikaika Husslage. Het is bizar hoe je lichaam kan veranderen.

Niet alleen lichamelijk heb ik stappen gezet, maar ook mentaal. Eindelijk heb ik de harmonie gevonden in mijn omgang met voeding. Ik ben niet meer bang voor koolhydraten.

Het afgelopen jaar heeft voor mij in het teken gestaan van het shapen van mijn lichaam door mijn vetpercentage te verlagen. Nu ga ik stap voor stap voor het ontwikkelen van meer spieren.

Er bestaan geen wondermiddelen en het komt je niet aanwaaien. Je moet er dingen voor doen en er net zo goed dingen voor laten. Consistentie in je dagelijkse keuzes leiden tot je resultaat.

Ik wil Personal Body Plan, Kirsten, Ikaika en alle Personal Body Trainers in de Changing Life Hub bedanken voor alle hulp.

Geniet van het proces.

— Gaby Blaaser

Het plan van Gaby Blaaser

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Gaby Blaaser

Ikaika Husslage (31)

4.9 / 5

2031 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.