Cindy:

Het is het waard om in mijn lichaam te investeren

Cindy wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cindy

Ik had nooit overgewicht maar ik wilde graag van mijn “kwabjes” af , zoals ik die noemde. Ook was ik het zat om altijd maar die buik in te moeten houden. Ik sportte al regelmatig en at ook al gezond, maar behaalde toch niet het beoogde resultaat. Je eet toch vaak meer dan je in eerste instantie denkt. Personal Body Plan geeft je de handvatten om jouw doel te bereiken. Ik kan eten wat ik wil, zolang het maar binnen mijn energiebalans valt en ik weet welke oefeningen ik moet doen. ⠀

Ik heb heel lang getwijfeld om me aan te melden voor Personal Body Plan, maar met PBP@Home had ik geen reden meer om het niet te doen. Ik train wanneer het mij uitkomt en voor tips en extra stimulans word ik op afstand bijgestaan door mijn lieve Personal Body Coach Ellen Hofmans. ⠀

We hebben allemaal een excuus om iets niet te doen, maar als je echt iets wilt, dan lukt het je ook. Ik heb ook wel eens een mindere dag, maar de dag daarna pak ik de draad weer op. Ik kan nu gewoon in de spiegel kijken en blij zijn met wat ik zie. Dát gevoel is zo heerlijk en dat kan alleen jij jezelf geven. Ik wil nog wat jaren mee en ik vind het waard om in mijn lichaam te investeren. Voorheen op het strand wist ik niet hoe snel ik bij het opstaan een omslagdoek om moest doen. Laatst wilde ik dat weer doen, totdat ik me realiseerde dat het niet meer nodig is. Dit voelt zo geweldig. Dit gevoel wil ik nooit meer kwijt.

— Cindy

Het plan van Cindy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.