Henny (30):

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen

Henny wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Henny

Al 3 jaar ben ik bezig geweest met voeding, maar vasthouden was lastig. Daarnaast ging er geregeld een bak ijs of zak chips naar binnen als ik geen zin had om te koken. Iets wat mijn lichaam ook niet fijn vond, maar het is zo lekker.

Hierdoor had ik weinig energie en was ik totaal niet blij met wat ik in de spiegel zag. Ik vond mijzelf niet dik, maar het mocht allemaal wel wat minder. Sinds februari ben ik begonnen met Personal Body Plan en ik ben zo blij dat ik die stap heb genomen.

De eerste weken was het wennen aan het bijhouden van mijn eten, het voldoende eten en zoeken naar de juiste Personal Body Coach. Ik heb even moeten zoeken naar de coach die bij mij past.

Ik heb enige kennis van voeding en vind het fijn dat Marinke Termorshuizen (@marinke_t) mij steeds weer even op scherp stelt. Ze is positief, en geeft motivatie om elke keer weer door te gaan, ook nadat ik een mindere week heb gehad.

Je mag alles eten, als het maar past in je macro’s voor die dag. En soms ook gewoon even de macro’s loslaten en zelf gezonde keuzes maken als ik ga eten met vrienden. Laatst nam ik een stukje chips en dacht ik: Hoe kon ik hier een zak van leegeten, dit is zo zout!!

IJs blijft een zwakte, dus trakteer ik mijzelf daar soms nog wel op. Je moet het ook niet te moeilijk maken voor jezelf dat je totaal geen ongezonde dingen meer mag eten.

Dat houdt niemand vol en Personal Body Plan is juist zo ingericht dat je het makkelijk kan volhouden. Mijn half jaar zit er over 2 maanden op, maar wil daarna zeker nog doorgaan en dan nu met Musle Shaping.

— Henny

Het plan van Henny

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Henny

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.