Ellen:

Ik geniet met volle teugen van het leven

Ellen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Ellen

Sporten is nooit m’n lust en m’n leven geweest. Eten daarentegen.. Als kind al zat ik consistent ‘boven de groeilijn’ als het op gewicht aankwam. En vanaf mijn studententijd raakte de balans echt een beetje zoek. Tijdens mijn afstuderen in 2012 was ik er klaar mee. Met een streng dieet en hardlopen viel ik zo’n 10kg af. Mooi, maar het was niet helemaal blijvend.

Toen kwam begin 2015 Personal Body Plan op mijn pad. Met vallen en opstaan leerde ik echt de balans te vinden tussen genieten van lekker eten en fit en gezond zijn en blijven. Ik leerde mijn ‘zwakke’ momenten kennen, ik leerde omgaan met de verleidingen op de vele feestjes, etentjes en borrels die mijn agenda vullen en hoe ik bewust de ene keer wel die dikke vette bitterbal eet en de andere keer dus niet.

Ook kan ik niet meer zonder sporten. Dat komt omdat ik heb ervaren wat sporten met je doet. Ik maak m’n hoofd leeg na een lange drukke dag. En ik houd van dat opgeruimde gevoel. Ik krijg er tonnen vol energie van, die ik heel graag inzet om het maximale uit mijn dag te halen. En tsja, ook van m’n spiegelbeeld en de lijnen die ineens op m’n lijf verschenen werd ik erg blij. Dit alles bij elkaar geeft mij zelfvertrouwen.

Ik wil met volle teugen van het leven kunnen genieten en het meest mogelijk uit mezelf en het moment halen. En ik ben ervan overtuigd dat jezelf fit en gezond voelen daar een heel belangrijk onderdeel van is. PBP heeft me geholpen dat in te zien en helpt me nog steeds dat iedere dag vol te houden.

— Ellen

Het plan van Ellen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.