Frank (31):

Niemand tikt je op de vingers

Frank wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Frank

Na 16 weken Personal Body Plan had ik zelf nooit kunnen verwachten dat het resultaat zo verrassend zou zijn! Het sporten wordt zelfs leuk, ik ga vanaf nu ook een dagje erbij pakken, van 3 naar 4 dagen per week. Ik kan iedereen aanraden het roer om te gooien en het gewoon te proberen. Geloof me: als ik het kan, kan jij het ook.

Ik vind het fijn dat niemand je op de vingers tikt als je een keer de ‘fout’ ingaat. Iedereen heeft wel eens trek in snoep of koek en iedereen drinkt ook wel eens te veel. Hier is begrip voor en we gaan gewoon verder waar wij zijn gebleven. Dat vind ik ook fijn aan mijn coach, Roel Blom.  Het gaat erom dat jij je bewust wordt van je verbeterpunten en deze oppakt. Op naar de 20 weken meting! @frankmak

— Frank

Het plan van Frank

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Frank

Roel Blom (32)

4.85 / 5

1816 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.