Femke:

Ik kijk nu voor het eerst sinds 14 jaar met trots in de spiegel.

Femke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Femke

Ik was net bevallen en had al een jaar niet meer gesport toen ik met Personal Body Plan begon. Voor mijn bevalling was ik altijd actief, maar erna had ik gewoon geen energie.

Met Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik mijn tijd efficiënt kan indelen. Ik heb geleerd dat twee keer sporten ook goed is en je niet altijd 3 of 4 keer hoeft te gaan. Ik weet nu dat het allemaal kan zoals ik het zelf wil.

Voor mijn zwangerschap sportte ik altijd wel, maar zonder echt goede resultaten. Ik eet nu veel bewuster, maak bewustere keuzes en ik geniet er ook nog eens van. Dat bakje chips kan heus wel, zolang het binnen mijn dag past en daar zorg ik dan wel voor!

Ik kijk nu voor het eerst sinds 14 jaar met trots in de spiegel. Daarbij was mijn Personal Body Coach Marleen echt fantastisch. Ze heeft mij met al haar kennis over voeding, het lichaam en bewegen echt enorm geholpen. Ze motiveerde mij elke keer als ik in een dipje zat. Niks was te gek voor haar. Ik kon altijd op haar begrip rekenen en ze gaf mij ook weer even dat duwtje in de rug. Zo kon ik er weer tegenaan!

Door goede verhalen om mij heen ondernam ik de actie om mee te doen aan Personal Body Plan. Nu kan ik het zelf iedereen aanraden. Je leert zo goed wat je allemaal eet. Als je het allemaal niet bijhoudt heb je daar echt geen idee van.

— Femke

Het plan van Femke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Femke

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.