Felicity (29):

Voor mijn zwangerschap ben ik jaren bezig geweest om te zoeken naar het juiste pad

Felicity wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Felicity

Ik ben tijdens mijn zwangerschap Personal Body Plan tegengekomen en zag toen dat ze ook een Mommy Plan hadden. Ik vroeg wat informatie, kreeg deze direct en was meteen verkocht! Ik kon niet wachten om te beginnen.

Ik was tijdens mijn zwangerschap al erg sportief, maar ondanks dat, was ik toch dertig kilo aangekomen. Dit moest er natuurlijk zo snel mogelijk weer van af. Ik kon niet eens meer naar mezelf kijken in de spiegel.

Ik ben er voor de volle 100% voor gegaan, al was het aan het begin echt zoeken en vroeg ik mezelf soms af “waar ben ik aan begonnen”? Maar het werd makkelijker toen ik een paar weekjes aan de gang was. En nadat ik mijn eerste resultaten zag, kreeg ik alleen maar meer wilskracht. Langzaam maar zeker gingen de kilo’s er weer af en werd ik beetje bij beetje weer gelukkig met mezelf!

Het eerste halfjaar is nu voorbij en ik heb enorme stappen gemaakt. Ik ga daarom met volle moed de volgende zes maanden in! Ik heb nog steeds dagen of momenten dat het minder gaat, maar die knop kan ik ook weer snel omzetten naar iets positiefs. De lessen die ik dagelijks lees, geven me positiviteit. Zo leer ik nog steeds iedere dag meer over mezelf en mijn lichaam.

Voor mijn zwangerschap ben ik jaren bezig geweest om te zoeken naar het juiste pad. Nu heb ik eindelijk iets gevonden dat ik leuk vind en waar ik de beste resultaten boek! Al ben ik nog niet waar ik wil zijn, ik ben trots op de eerste zes maanden. Ik was ook zeker niet van mijn lichaam op social media zetten, maar misschien kan ik hierdoor andere vrouwen/mannen een zetje in de rug geven om deze stap te nemen!

Het is ECHT de moeite waard! Enorm bedankt Personal Body Plan. En op naar de volgende zes maanden. Ik ben benieuwd naar wat dit mij gaat brengen.

 

— Felicity

Het plan van Felicity

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Felicity

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2304 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.