Eva (23):

Door Personal Body Plan heb ik veel geleerd omtrent eten en beweging.

Eva wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eva

Een lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was vaak futloos, dacht niet na over wat ik at en was aan het jojoën met mijn gewicht. Nadat mijn vriend klaar was met Personal Body Plan raakte ik erg geïnteresseerd. Ik besloot mij in te schrijven. Door Personal Body Plan heb ik veel geleerd omtrent eten, je lichaam en beweging. Ik ben 5 kilo kwijt en daar ben ik erg tevreden mee.

Omdat alles geleidelijk gaat, creëer ik niet meer het jojo-effect. Mijn half jaar Personal Body Plan zit erop, maar ik neem het voor altijd mee! Mijn Personal Body Coach Kirsten is persoonlijk, doelgericht en ook een soort maatje. Iemand die weet waar je mee zit en waar je mee worstelt. Ze voelde niet als een coach, maar eerder als een vriendin met tips.

— Eva

Het plan van Eva

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Eva

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4835 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.