Hester:

Het is geen alles of niets

Hester wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Hester

In een grote groep in een hoekje gaan staan, lekker op de bank zitten met een kussen voor je buik, steeds maar nieuwe kleding kopen om daar voldoening uit te halen en ga zo maar door.

Ik was onzeker over mijn lichaam, maar ook over mijn doen en laten. Na het zien van mijn vakantiefoto’s in 2016 ben ik samen met een vriendin begonnen met gezond eten en lekker veel sporten. Het gaf alleen niet het resultaat wat ik verwachte. Na veel wikken en wegen zijn wij begonnen aan het Personal Body Plan avontuur.

Pas toen kwam ik erachter waardoor het afvallen niet goed lukte, balans! Je hebt geen goed of fout en het is geen alles of niets… je moet de balans zoeken. Je kan lekker uit eten gaan of een stuk chocolade eten, als je de balans maar zoekt.

Daarnaast heb ik nu 15 jaar diabetes en zoals misschien sommige van jullie weten, is dat soms best moeilijk met het afvallen. Maar gelukkig helpt mijn lieve Personal Body Coach Simone mij daar heel erg goed bij!

Twijfel je? Ik kan alleen maar zeggen, gewoon doen!

— Hester

Het plan van Hester

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.