Elise (24):

Inmiddels ben ik bijna 10 kg afgevallen en voel ik me veel fitter

Elise wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elise

Eind mei 2019 kwam ik terug uit Thailand en zag ik in dat er iets moest veranderen aan hoe ik me voelde. Ik ben zelf aan de slag gegaan met gezondere voeding en intensievere beweging. Uiteindelijk wilde ik daar hulp bij.

Begin januari 2020 ben ik daarom begonnen met Personal Body Plan. Na een paar maanden ben ik overgestapt van Personal Body Coach en nu ben ik enorm tevreden met Joyce van de Scheur.

Joyce is een steun en toeverlaat. Ze geeft goede tips, maar ook veel complimenten wanneer het goed gaat. Ze luistert naar je en is echt geïnteresseerd in je.

Inmiddels ben ik bijna 10 kg afgevallen en voel ik me veel fitter. Ik heb een betere conditie en zit mentaal ook veel beter in m’n vel. Ik ben er nog niet, maar ik ben goed op weg!

— Elise

Het plan van Elise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elise

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2195 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.