Elena (27):

Investeer in jezelf, je gaat de vruchten ervan plukken!

Elena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elena

Toen ik mij inschreef voor Personal Body Plan wilde ik ‘gezonder’ worden. Zowel fysiek als mentaal. Ik wilde fysiek afvallen door gezond te eten en te sporten. En deze progress gebruiken om de overall kwaliteit van leven te verbeteren door in een positieve en krachtige emotionele ‘state of mind’ te komen.

In de afgelopen weken dat ik dit resultaat heb behaald ben ik bijna failliet geweest met mijn bedrijf, heb ik het tij weten te keren en heb ik het bedrijf in ‘corona-tijd’ verkocht.

Zijn er momenten geweest waarop ik de handdoek in de ring wilde gooien? Absoluut. In deze momenten is mijn Personal Body Coach Anneke Rijks (@annekerijks) een reddende engel. Ze laat er geen gras over groeien en denkt altijd mee in oplossingen. Ze is zeer betrokken en bekwaam.

Daarnaast heb ik nieuwe gewoontes ontwikkeld op het gebied van voeding en sport. Deze gewoontes hebben er bij mij voor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk rechter op ben gaan staan, waardoor ik mij krachtig ben gaan voelen en veel betere keuzes maak.

En dit alles met ook alcohol, borrels en etentjes. Kortom, ik gun iedereen een Personal Body Plan en een Anneke. Investeer in jezelf, je gaat de vruchten ervan plukken!

— Elena

Het plan van Elena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Elena

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2304 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.