Sophia (33):

Eindelijk iets gevonden wat werkt en bij mij past!

Sophia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sophia

Jaaaaa eindelijk resultaat! Eindelijk iets gevonden wat werkt en bij mij past!

Vorig jaar zomer toen ik weer eens ontevreden en onzeker op het strand zat omdat ik nooit eens tevreden kon zijn met mijn lichaam hoorde ik voor het eerst van Personal Body Plan. Ik was niet meteen enthousiast omdat ik al zoveel had geprobeerd in het verleden, dus waarom zou dit wel gaan werken? Ik heb verschillende diëten geprobeerd waardoor ik in het begin zoveel afviel maar ook altijd weer aan kwam, de ene keer weliswaar sneller dan de andere keer maar toch kon ik het maar niet volhouden om stabiel te blijven.

Diezelfde avond besloot ik om me meer te verdiepen in Personal Body Plan. Ik las zoveel positieve verhalen en zag zulke mooie resultaten dat ik uiteindelijk toch enthousiast werd en besloot om me aan te melden.

En dit was echt de beste keuze ooit!! Nooit verwacht dat ik bijna een jaar later ook zelf een verhaaltje zou gaan schrijven. Sinds lange tijd ben ik tevreden met hetgeen wat ik bereikt heb en hoe ik er nu uitzie en ben ik zelfs een beetje trots op mezelf. Ik zal niet zeggen dat dit altijd makkelijk is geweest maar in vergelijking met alle andere dingen die ik heb geprobeerd is dit de beste optie die er is! Ik kan gewoon alles eten en gewoon nog genieten en dan ook van de ongezonde dingen zolang ik er maar voor zorg dat het in balans is. Dit zorgt ervoor dat het me weinig moeite kost en ik voor het eerst vertrouwen heb dat ik stabiel ga blijven!

Ik ben begonnen met het Fat Burning Plan waarmee ik 14 kilo ben afgevallen en sta nu op het punt om over te stappen naar het Muscle Shaping Plan. Alhoewel ik dit erg spannend vind heb ik er wel zin in en ben ik erg benieuwd naar deze volgende stap..

Mijn Personal Body Coach Esmée heeft mij hier erg veel bij geholpen. Op de juiste momenten controleerde ze mij, gaf tips, duidelijke uitleg en motiveerde ze om door te gaan. Het is fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik weet zeker dat ik niet zulke resultaten had behaald als zij er niet was geweest.

— Sophia

Het plan van Sophia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sophia

Esmée Sluijs (28)

4.65 / 5

228 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.