Julian:

Een gelukkig en energiek leven met een sterk en fit lichaam

Julian wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Julian

Ik heb nooit veel uitgeprobeerd qua diëten of andere adviezen. Ik vond het allemaal wel best. Ik trainde 2x in de week in de sportschool en at ‘gezond’. Toch ben ik begonnen aan Personal Body Plan omdat de aanpak mij aansprak: werken aan de beste versie van jezelf. Prima was voor mij niet goed genoeg meer. Ik zag af en toe weleens wat op social media voorbijkomen van PBP en nadat mijn vriendin zich had ingeschreven, ben ik een maand later begonnen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Met mijn Personal Body Plan heb ik geleerd om de vier pijlers voeding, training, gedrag en herstel toe te passen op de manier dat werkt voor mij. Ik kreeg meer energie en ik voelde mij steeds fitter en sterker. De behoefte aan een powernap na het werk verdween en ook de pijntjes die ik voorheen had bleven weg.

Nu heb ik er een half jaar opzitten en ben ik erg blij met het resultaat tot nu toe. Mijn omgeving is ondertussen gewend aan mijn nieuwe lifestyle en ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit weer zou leven als voorheen. Ik wil nog meer leren over de vier pijlers en heb daarom besloten om een half jaar PBP erachteraan te plakken.

In het komende half jaar ga ik de switch maken naar spieropbouw. In deze fase komen vast weer nieuwe uitdagingen op mijn pad, maar met de steun van mijn topcoach Sebastiaan en mijn vriendin ben ik ervan overtuigd dat ik mijn doel ga halen. Een gelukkig en energiek leven waarin ik kan genieten van festivals en feestjes gecombineerd met een sterk en fit lichaam.

— Julian

Het plan van Julian

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.