Inge:

Durf te vertrouwen in jouw eigen proces

Inge wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Inge

Na lang schommelen en telkens net niet fit te zijn was ik er klaar mee. Het lukte me niet zelf dus had ik hulp nodig om dit te bereiken. Ik hield Personal Body Plan al een tijdje in de gaten en stond versteld van alle resultaten. De resultaten van andere deelnemers en de vier pijlers gedrag, voeding, training en herstel waar Personal Body Plan op gebaseerd is hebben mij uiteindelijk overtuigd om me in te schrijven.

Als fitness instructrice en Nationaal trainer bij Les Mills was sporten voor mij geen probleem. Wel moest ik het handig indelen naast mijn 15 lessen in de week, maar dat ging goed. Voor mij heeft voeding echt verschil uitgemaakt! Ik weet nu welke hoeveelheden en welke samenstelling bij mijn lichaam en mijn doelen past. Ook het feit dat mijn Personal Body Coach Ikaika met mij mee keek heeft me ontzettend gemotiveerd.

Een aantal maanden en blokjes (yes, ze zijn er!) verder voel ik me goed! Ik zit heerlijk in mijn vel en voel me top fit. Sterker nog, ik kan eerlijk zeggen dat ik mij nog nooit zo goed in mijn lichaam heb gevoeld.

Aan alle andere deelnemers zou ik dan ook als tip willen meegegeven om te vertrouwen in Personal Body Plan, in jouw Personal Body Coach, maar durf vooral ook te vertrouwen in jezelf! Je bent namelijk vaak tot meer in staat dan je zelf voor mogelijk houdt.

— Inge

Het plan van Inge

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.