Manon (21):

Door Personal Body Plan voel ik mij al een stuk zekerder over mijzelf dan een jaar geleden

Manon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Manon

Al jaren probeer ik iets aan mijn gewicht te veranderen. Dat ik te zwaar was zag ik zelf ook wel, maar de motivatie vinden om hier wat aan te doen duurde vaak van maandagochtend tot maandagmiddag, de gedachten ‘ach dan begin ik volgende week wel opnieuw, deze week is toch verpest’ ging dan weer door mijn hoofd.

Aan het begin van de eerste lockdown was ik het zat en wilde echt wat aan mijn gewicht veranderen. Waar ik voor corona 4x in de week sportte, was er nu niks meer. Ik had al een paar keer Personal Body Plan voorbij zien komen en besloot het gewoon te doen. Vanaf minuut 1 ben ik blij met deze keuze, het is geen dieet maar een nieuwe levensstijl die je creëert. Ik geniet nog steeds van alles in het leven en ook nog zeker van een hapje en een drankje maar het lukt me nu om de dag erna mijn plan weer op te pakken.

Mijn Personal Body Coach Jarne staat altijd voor mij klaar met goede tips en adviezen. Deze tips zijn super bruikbaar als ik even vastloop of ergens niet uitkom. Maar hij biedt ook vaak een luisterend oor als het even niet zo lekker gaat.

— Manon

Het plan van Manon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Manon

Jarne Holsappel (24)

4.71 / 5

110 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.