Brigit (25):

Door Personal Body Plan heb ik meer energie gekregen!

Brigit wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Brigit

Een half jaar geleden ben ik gestart met Personal Body Plan. Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik dit resultaat zou behalen. Het is nu onderdeel van mijn levensstijl geworden!

Voordat ik met Personal Body Plan begon, voelde ik mij minder fit en daar wou ik verandering in brengen. Inmiddels ben ik wat kilo’s kwijtgeraakt en ik heb meer spiermassa opgebouwd.

Mijn Personal Body Coach Shane heeft me daarbij super goed geholpen. Hij toont interesse, geeft handig advies en deelt persoonlijke tips, waarmee ik aan de slag kan gaan. Daarnaast kan Shane zich ook goed in mijn proces inleven.

Ik sta nu zelfverzekerder in mijn schoenen en mijn broeken passen beter. Het mooiste van het avontuur is dat ik me gezonder, energieker en fitter voel!

— Brigit

Het plan van Brigit

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Brigit

Shane Schuijt (34)

4.66 / 5

399 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.