Bas (34):

Door PBP is niet alleen mijn voedingspatroon, maar ook mijn voedingsgedrag in positieve zin veranderd

Bas wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Bas

Iets meer dan een jaar geleden schreef mijn vriendin zich in voor Personal Body Plan en vroeg of ik mee wilde doen. Ik twijfelde, want ik dacht zelf mijn voedingspatroon wel te kunnen veranderen. Ik heb mij toch ingeschreven, ben nu zo’n 26 kilo kwijt en heb tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad van mijn aanmelding.  

Het was namelijk niet alleen mijn voeding die de oorzaak was van mijn gewicht en postuur, maar ook mijn gedrag. Mezelf ‘belonen’ met eten en geen mate kunnen houden. Door eerlijk te zijn naar mezelf en mijn coach Rody ben ik positief veranderd. Ik bepaal zelf wat ik eet, maar ben mij veel meer bewust van wat ik eet en de hoeveelheid.  

Mijn coach was er niet alleen om mij te stimuleren in dit proces, maar ook om te helpen relativeren en te zeggen dat ik nog steeds kan en moet genieten van lekker eten. Ik heb nu de balans gevonden en stel mijn doel steeds bij. Geen jojo effecten zoals ik vroeger wel eens heb gehad. Met de juiste motivatie en een coach die bijtje past denk ik dat iedereen zijn voedingspatroon en gedrag kan veranderen en zijn of haar doel(en) kan behalen. 

 

 

— Bas

Het plan van Bas

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.