Avalon (33):

Door op mijn voeding te letten, beweging en rust is alles meer in balans

Avalon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Avalon

Inmiddels volg ik al 1,5 jaar Personal Body Plan. En al 1,5 jaar boek ik resultaat. Misschien voor andere niet altijd zichtbaar maar wel voor mezelf. Ik heb houvast door m’n voeding bij te houden.

Tuurlijk cheat ik wel eens maar dit doe ik bewust. Keuzes maken is onwijs belangrijk. Je bewust zijn wat je keuzes zijn en waarom je deze maakt. Hierbij is de werking van je mind ook zo gaaf! Ik ga dan ook zeker nog door met mijn plan.

Mijn Personal Body Coach Marjolein houdt me in de juiste baan. Door de corona maatregelen werd ik zakelijk getroffen en mijn enige houvast was mijn lichaam! Ik trainde iedere dag, liep buiten, trainde mijn mind en werd sterker. Toen ik weer open mocht trok ik het niet om te sporten, ik werkte 6/7 dagen en heb hiernaast ook nog een gezin. Door de tips van Marjolein knalde ik toch door op mijn eigen manier en ik ben nu inmiddels weer aan het trainen.

Als jij nog twijfelt om te starten met Personal Body Plan, stop hiermee en meld je aan <3

 

— Avalon

Het plan van Avalon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Avalon

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2715 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.