Dominique (27):

Ik zit nu lekker in mijn vel en weet beter balans te vinden gedurende de dag

Dominique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dominique

Als topsporter ben ik altijd bezig om details te verbeteren. In een wedstrijd kun je het verschil maken op kleine details. Personal Body plan zat al een aantal maanden in mijn hoofd en begin dit seizoen besloot ik de stap te maken.

Ik ben goed geadviseerd door Coach Lead Denise Horsthuis, omdat ik specifiek op zoek was naar een Personal Body Coach die mij begrijpt als topsporter. De aanpak van Myrthe sprak mij erg aan en zo begon mijn weg naar een nog betere versie van mijzelf op lichamelijk gebied.

Ondanks dat voeding mijn gehele carrière al een belangrijk onderdeel was, merk ik dat kleine aanpassingen en handige tips van Myrthe mij op het veld nog beter laten presteren. Ik zit lekker in mijn vel en weet beter balans te vinden gedurende de dag. Tevreden ben ik nooit! Want er is altijd wat te verbeteren, iedere dag weer opnieuw.

Myrthe geeft mij elke week fijne tips en begrijpt mij als topsporter volledig. Ze rijkt me opties aan en door haar eet ik bepaalde producten waar ik zelf niet aan gedacht had. Ik vind het heel fijn om met haar te sparren om uiteindelijk nog beter te worden op het veld.

— Dominique

Het plan van Dominique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.