Denise (32):

Ik vind het zo fascinerend hoe je je lichaam kunt shapen

Denise wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Denise

Inmiddels volg ik al 5 jaar Personal Body Plan, waarin ik allemaal verschillende fases heb doorgemaakt. Vorig jaar april kwam ik net terug van 3,5 week vakantie en had ik behoefte om weer een tandje bij te zetten met mijn plan.

Daarom startte ik in april 2019 met mijn Personal Body Coach @jeffreygoosptc met het Fat Burning Plan. Mijn doel was om die zomer in m’n beste shape ever te zijn. Dat is gelukt, en dat op m’n 32ste! Ik heb keihard geknald in de gym en bleef progressie boeken.

In september ben ik officieel gestart met Muscle Shaping en ging ik ook daadwerkelijk in een calorieoverschot. In totaal ben ik 5,5kg lichaamsgewicht aangekomen en ben ik zwaarder dan ik was toen ik vorig jaar april met het Fat Burning begon. Toch zie ik er heel anders uit dan op die eerste foto. Ik zie meer definitie, meer rondingen en vind dat ik fysiek gezien sterker oog. Ik vind het zo fascinerend hoe je het lichaam kan shapen en ben super trots op wat ik heb bereikt.

Dit jaar ga ik in april weer naar de zon en wil ik graag net een klein beetje strakker in m’n bikini over het strand lopen. Daarom ben ik nu net weer met een periode Fat Burning gestart. Ik zit nu weer in een licht calorietekort om mijn spieren een klein beetje meer zichtbaar te krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe ik er deze zomer op m’n 33ste bijloop.

— Denise

Het plan van Denise

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Denise

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3236 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.