Deborah (25):

Met kleine aanpassingen in mijn leven kan ik grote resultaten behalen

Deborah wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Deborah

“Voordat ik mijn vriend leerde kennen heb ik meerdere keren strenge diëten gevolgd. Met goed resultaat. Echter was dit niet duurzaam. Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend kon het genieten beginnen! Toen zat er dan ook binnen de kortste keren 10 kilo aan. Na een leuk weekendje weg hebben we besloten ons in te schrijven voor Personal Body Plan.

Het was even wennen, maar ik vond het leuk om hiermee aan de slag te gaan en de knop ging al snel om. Toen deze knop om was kwam het besef dat met een aantal kleine aanpassingen in ons leven we grote resultaten konden behalen.

Mijn vriend mag meer eten dan ik maar dit is prima te combineren. Hij krijgt bij het avondeten een grotere portie en vult zijn balken dan nog met een lekkere avondsnack. Het is super leuk om dit samen te doen. Elkaar motiveren, samen sterker worden en samen resultaat behalen maakt het proces nog leuker!”

— Deborah

Het plan van Deborah

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.