Remko (34):

De resultaatfoto’s liegen er niet om

Remko wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Remko

Personal Body Plan heeft mij veranderd. Niet alleen fysiek, maar vooral op het gebied van mindset (de pijler gedrag). Wanneer ik een goed gedefinieerd doel voor ogen heb en er persoonlijk achter sta, dan is het voor mij relatief makkelijk om dingen te veranderen om dat betreffende doel te bereiken. Dat is precies waarmee Personal Body Plan mij heeft geholpen.

Wat doet gezond en doelbewust voeding in combinatie met krachttraining met je? Daar kreeg ik al snel antwoord op tijdens mijn eerste half jaar Personal Body Plan. De resultaatfoto’s liegen er niet om.

Het Personal Body Plan proces is een gave en leerzame reis om te bewandelen, zeker ook met vallen en opstaan. Mijn Personal Body Coach Joeri heeft mij er doorheen gesleept op momenten dat ik het even zwaar had of minder gemotiveerd was, waarvoor mijn grote dank.

Ik heb Joeri zelfs ontmoet in de sportschool waar hij werkt, wat toch weer een extra persoonlijk tintje meegeeft tijdens dit proces. Fijn om je te leren kennen, gozer 😉

Na de zomer ben ik van plan om verder te gaan met Personal Muscle Building Plan.

— Remko

Het plan van Remko

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.