Margriet:

Dat is voor mij al een fantastisch resultaat!

Margriet wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Margriet

Toen ik voor de zoveelste keer besloot te stoppen met roken wist ik dat ik een goede stok achter de deur nodig had. In het verleden kwam ik dan kilo’s aan en dat was nu echt geen optie meer. Daarnaast kon ik ook wel wat hulp gebruiken bij het trainen. Voorheen rommelde ik maar wat aan in de sportschool.

Vanwege mijn blessuregevoeligheid ging het trainen sowieso met veel ups en heel veel downs. Op Instagram zag ik al geregeld onwijs mooie resultaten van Personal Body Plan. Ik heb lang getwijfeld, maar besloot er een half jaar geleden met Personal Body Plan vol voor te gaan.

Dat viel nog niet mee. In het begin wilde ik direct alles PERFECT doen. Ik baalde als een stekker als ik weer eens een misstap had begaan en mijn resultaat tegenviel. Ik dacht wel wat stappen in het proces over te kunnen slaan. Niet dus.

Met behulp van mijn fantastisch lieve, enthousiaste en geduldige Personal Body Coach Bo heb ik mijn ‘downs’ geleerd te zien voor wat ze zijn: onvermijdelijke obstakels in een proces naar verbetering.

Ik ben nog niet waar ik zou willen zijn, maar ik heb wél geleerd het proces te waarderen. Dat is voor mij al een fantastisch resultaat. Dat, en die ineens zichtbare taille ;).

— Margriet

Het plan van Margriet

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Margriet

Bo Ermes (37)

4.77 / 5

487 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.