Leonie (38):

Dat ik sporten ooit zo leuk en lekker zou gaan vinden had ik nooit gedacht!

Leonie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leonie

Dat ik sporten ooit zo leuk en lekker zou gaan vinden had ik nooit gedacht! Ik was altijd wel bezig met gezond eten en ik wist dat bewegen goed was. Maar sporten werd nooit echt mijn hobby. Nu ik door Personal Body Plan resultaat ga zien motiveert mij dat enorm.

Niet alleen resultaat in verandering van mijn lichaam maar ook verandering in hoe ik er zelf insta. Ik vind het nu echt leuk om mijzelf uit te dagen, nog net iets meer gewicht te pakken en te merken dat ik sterker word. En sterker worden zonder er té gespierd uit te zien.

In het begin was het bijhouden van mijn voeding echt een eye-opener. Nu ik er langer mee bezig ben is het maken van een bewuste keuze al zoveel makkelijk en normaler geworden. En juist daardoor geniet je nu nog meer van dat stukje taart of die pizza. Die ik namelijk ook gewoon nog eet.

Mijn Personal Body Coach Sander heeft veel verstand van zaken. Hij weet mij te motiveren en geeft duidelijke uitleg op de vragen die ik hem stel. Hij snapt dat Personal Body Plan met goede en minder goede periodes gaat als het gaat om sporten en alle voeding bijhouden. Als ik zo’n periode heb dan weet hij me wel weer op het “rechte pad” te krijgen.

— Leonie

Het plan van Leonie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leonie

Sander Hendriks (29)

4.78 / 5

543 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.