Daisy:

Iedere fitgirl heeft struggles

Daisy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Daisy

Been there, done that! Ik wilde zo graag eindelijk eens voelen hoe het is om ècht fit te zijn. Mijn hele jeugd ben ik te zwaar geweest en dat heeft niet alleen fysieke, maar ook mentale gevolgen gehad.

Inmiddels ben ik al best een tijdje op dit gewicht en daar ben ik super trots op! Mentaal is het toch af en toe nog best even wennen. Zo is mijn lichaam sneller veranderd dan mijn zelfbeeld.
Iedere ‘fitgirl’ heeft haar eigen struggles en verhaal. Laat je dus niet gek maken als het af en toe even tegen zit. Houd je doel in zicht en maak gezonde (fysieke en mentale!) keuzes. Zo’n keuze kan dan dus ook wel eens een portie patat, of het skippen van de gym zijn.

Personal Body Plan biedt handvaten voor een gezonde levensstijl. Je coach zorgt ervoor dat de keuzes die je maakt ook bij jou passen. Ik ben mijn Personal Body Coach Charlotte nog steeds ontzettend dankbaar. Bizar eigenlijk hoeveel invloed Personal Body Plan op mijn leven heeft gehad..💖

— Daisy

Het plan van Daisy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.