Cynthia (28):

Ik was bang dat ik een streng dieet moest volgen, maar dit was helemaal niet het geval

Cynthia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cynthia

Ik ben altijd al sportief geweest en was veel bezig met voeding. Daarom schreef ik mij voor Personal Body Plan in. Toen kreeg ik inzicht in de voeding die passend is bij mijn gewenste resultaat. Al in een aantal weken merkte en zag ik progressie.

Ik was bang dat ik een streng dieet moest volgen, maar dit was helemaal niet het geval. Ik kon eten wat ik wilde, alleen hield ik de juiste verhoudingen aan.

Mijn Personal Body Coach Anne Lotte (@pbpcoachannelotte) gaf altijd goede tips, ook als ik even geen progressie zag. Ik ben haar dankbaar voor haar coaching.

Ze gaf me motivatie om door te zetten en mede dankzij haar heb ik een mooi resultaat behaald. Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik met een jaar heb verlengd.

— Cynthia

Het plan van Cynthia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cynthia

Anne Lotte de Weerdt (32)

4.7 / 5

1595 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.