Chloe (28):

Als ik van één ding spijt heb in mijn leven, is het dat ik niet eerder ben begonnen met Personal Body Plan

Chloe wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chloe

Ik ben altijd al wat aan de zwaardere kant geweest. De laatste vijf jaar probeerde ik daarom heel wat diëten uit. Hiermee viel ik steeds wat kilo’s af, maar die kwamen er heel snel weer bij. Ik gaf de moed op, maar was vorig jaar zo ongelukkig met mezelf dat ik op internet op zoek ging naar informatie.

Ik kwam uit bij Personal Body Plan. Na wat te hebben gelezen en foto’s van andere deelnemers te hebben gezien, hakte ik de knoop door en startte ik op 13 januari 2020. Ik was klaar om een betere versie van mezelf te worden!

Als ik van één ding spijt heb in mijn leven, is het dat ik niet eerder ben begonnen met Personal Body Plan. Al snel viel ik heel wat kilo’s af en ook de centimeters smolten weg. Het fijne vind ik dat het geen dieet is. Hierdoor is het een andere levensstijl die je heel goed kan volhouden.

Ik moest hier wel de knop even omdraaien, want in mijn ogen waren brood, pasta, koekjes, chocolade een no go. Hierin heeft mijn Personal Body Coach Margot Pors (@gooow) een enorm belangrijke rol gespeeld.

Dankzij haar is mijn mindset helemaal veranderd en geniet ik volop van experimenteren met gezond én lekker eten. Alles kan, zolang de balans er is. Margot geeft me telkens weer die boost gegeven om er de volle 100% voor te gaan. Zij is echt mijn steun en toeverlaat.

— Chloe

Het plan van Chloe

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chloe

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1560 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.