Cindy (25):

Doe wat goed voelt voor jou

Cindy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Cindy

Allereerst wil ik mijn verhaal beginnen met een dank en compliment aan mijn Personal Body Coach Puk. Zij leest mijn chatberichtjes goed en antwoord deze niet klakkeloos, hier denkt ze eerst goed overna.

De afgelopen vijf jaar heb ik veel getraind en ben ik bewust bezig geweest met voeding. Dit is een hobby geworden. Ik loop mijn leven lang met de eetstoornis Boulimia en heb mijzelf overal voor beschermd om er sterker uit te komen. Ik dacht altijd dat als ik niet eet, kan ik mij er ook niet slecht door voelen of erin doorslaan. Ik heb verschillende diëten gehad. Personal Body Plan helpt mij de fabels in mijn hoofd van deze diëten af te leren. Ik heb twee jaar volgens een voedingsschema gegeten. Alles wat ik anders at, was slecht. Ookal was het een banaan in plaats van een appel.

In oktober ben ik met mijn plan begonnen nadat ik net een miskraam had gehad. Mijn lichaam was die vier maanden moe, misselijk en futloos. Ik wilde mijn hobby weer oppakken, maar had dit ook mentaal nodig. Ik startte vol motivatie, maar ik kon mijn draai niet vinden met crossfit en de coach die ik had. Ik zocht naar een nieuwe coach en via Instagram vond ik iemand die mijn passie voor crossfit 100% zou begrijpen: Puk. Dit is de juiste keuze geweest! Puk is niet alleen qua crossfit als coach geweldig, maar ook haar manier van communicatie is prettig. Geduldig, aandacht en oplossingsgericht.

Personal Body Plan is echt een lifestyle. Ik ben nu bezig met mijn tweede periode van zes maanden. Personal Body Plan werkt voor mij mentaal en stabiel met boulimia. Het feit dat er iemand achter een scherm meekijkt met je voeding en jou motiveert alle balkjes groen af te sluiten, werkt voor mij. Met Personal Body Plan kan ik alles plannen en kan ik dankzij de groene balkjes zien of ik goed eet. Een les die ik wil meegeven is dat je moet doen wat goed voelt voor jou. Dat is het makkelijkst vol te houden, waardoor het een manier van leven wordt.

— Cindy

Het plan van Cindy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Cindy

Puk Kooiman (44)

4.7 / 5

1697 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.