Chayenne (28):

Ik durf weer dingen aan en geloof weer in mijzelf

Chayenne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chayenne

Twee jaar geleden begon ik vol goede moed aan mijn Personal Body Plan avontuur. Ik ging een half jaar de uitdaging met mijzelf aan. Ik raakte toen zo’n 11 kilo kwijt en besloot dat ik het daarna zelf wel kon.

Maar niets was minder waar… Ik kwam in twee jaar 15 kilo aan en wist dat ik weer aan Personal Body Plan wilde beginnen. Via Instagram kwam ik in contact met meerdere deelnemers en coaches. Uiteindelijk koos ik voor Joyce van der Scheur als Personal Body Coach.

Joyce is een lieve, oprechte en motiverende coach. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht en zij heeft overal antwoord op. Zij helpt mij waar nodig en door haar heb ik 100% motivatie om te knallen!

Personal Body Plan heeft mij meer kennis gegeven over voeding en heeft mijn mindset veranderd. Ik durf weer dingen aan en geloof weer in mijzelf!

Dit was de beste keuze ooit! Bij de eerste meting was ik al 5 kilo afgevallen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar naast de pijlers heb ik nu ook een goede communicatie met mijn coach, die mijn deelname nog leuker maakt!

— Chayenne

Het plan van Chayenne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chayenne

Joyce van de Scheur (31)

4.77 / 5

2139 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.