Charlotte:

Ik ben nu 9 kilo kwijt en daardoor veel blijer en zelfverzekerder.

Charlotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Charlotte

Super fit en blij met mijn lichaam ben ik nooit geweest, maar toen ik twee jaar geleden in een burn-out terecht kwam, ging het snel bergafwaarts. Ik zat hele dagen stil en gaf geen aandacht aan gezond eten en leven. Uiteindelijk was ik zo veel aangekomen dat ik mij nog slechter voelde en ik mijn zwaarste gewicht ooit had bereikt. Niks paste en stond mij meer en ik zat nog slechter in mijn vel. Het was tijd voor verandering!

Omdat er echt iets moest gebeuren en de resultaten er verbluffend uitzagen, heb ik toch besloten om met Personal Body Plan te starten.

In het begin van mijn Personal Body Plan was het nog veel leren en puzzelen. Vooral met het invullen van de macro’s. Uiteindelijk kreeg ik dit onder de knie en wist ik wat ik moest en kon binnenkrijgen op een dag. Het heeft dan ook nooit als een dieet gevoeld. Ik kan in het weekend zelfs borrels drinken en pizza eten!

Ook het trainen heeft mij veel gebracht. Voorheen ging ik wel eens naar de gym, maar daar deed ik eigenlijk maar wat. Met de schema’s van Personal Body Plan heb ik gemerkt hoe veel voldoening ik uit trainen haal, zelfs als ik een keer echt even geen zin had. En het trainen had zoveel resultaat! Ik dacht dat ik de rest van mijn leven moest rondlopen met cellulitis, maar gelukkig dus niet. Daardoor heeft de hekel aan sporten plaatsgemaakt voor passie!

Mentaal hebben Personal Body Plan en vooral mijn lieve coach Lynn mij veel gebracht. Als ik geen zin, moeite of het zwaar had kon Lynn mij motiveren door te gaan. Dit gaf mij houvast en doorzettingsvermogen. Ik ben nu 9 kilo kwijt en daardoor veel blijer en zelfverzekerder. Ik ben er nog lang niet, maar ik kan zeggen dat ik trots ben op mijn fysieke en mentale resultaat!

— Charlotte

Het plan van Charlotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Charlotte

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3977 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.