Carmen (25):

Ongelooflijk hoeveel je lichaam kan veranderen in een korte tijd!

Carmen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carmen

Jarenlang heb ik moeite gehad met gezond en niet teveel eten. Ik had al veel verschillende (crash)diëten geprobeerd, maar niets lukte. Begin 2020 begon ik met Personal Body Plan. Mijn doel hield in dat ik een goede balans wilde vinden tussen gezond eten en sporten in verhouding met lekker genieten van een etentje en een drankje op z’n tijd.

Bij Personal Body Plan krijg je ook lessen voor de juiste mindset, die erg belangrijk zijn om de juiste balans te vinden. Mijn Personal Body Coach Sarah Boerefijn (@sarahboerefijn) wist hier op de juiste manier mee om te gaan en heeft mij geholpen om de balans te creëren waar ik naar op zoek ben.

En ja, ik track (nog steeds) calorieën, maar meer om er bewust van te worden op welke manier ik genoeg van de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Ongelooflijk hoeveel je lichaam kan veranderen in een korte tijd!

— Carmen

Het plan van Carmen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.