Caitlin (24):

Personal Body Plan hielp mij er weer bovenop te komen!

Caitlin wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Caitlin

Ik ben altijd al erg sportief geweest. Als kind heb ik veel geturnd en ben ik later overgestapt op Acro. Toen ik merkte dat mijn lichaam het zwaar kreeg, ben ik begonnen met krachttraining in de sportschool. Dit ging erg goed. Ik voelde met fit en dat was ook goed te zien.

Toen mijn beide ouders vorig jaar tegelijk geopereerd werden, belandde ik in een diepe put. Omdat ik voor allebei zorgde, en zelf nog mijn werk en studie had, werd het me even te veel. Ik begon mijn uitweg te zoeken in feestjes. Dit was leuk voor zolang het duurde, maar ik besefte me op een gegeven moment ook dat dit niet meer goed was.

Ik zag dat ik minder fit was en voelde me ook minder fit. Toen ik mijn vriendin ontmoette sloeg alles om. Ik kreeg een andere mindset en wilde het sporten weer oppakken.

Ik had al eens gehoord van Personal Body Plan, maar nooit verder in verdiept. Een vriend van mij volgde het al en was zelfs Personal Body Coach. Ik werd nieuwsgierig naar hoe het zou zijn en schreef me in.

Nu ben ik al en tijdje bezig en het bevalt me heel goed. Je wordt bewuster van alles en je kan duidelijk je vooruitgang, maar ook je valkuilen zien. Het heeft mij erg geholpen om er weer boven op te komen. Het is top en zal het dan ook zeker aanraden!

Mijn Personal Body Coach Wesley Jansen (@wessj_pbp) is ook een vriend van me. Ondanks dat we bevriend zijn, is hij toch heel professioneel. Hij laat je nadenken over waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt en probeert hier samen met jou aan te werken. Hij is een topper!

— Caitlin

Het plan van Caitlin

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.