Bjørn:

Ik heb nu de levensstijl te pakken.

Bjørn wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Bjørn

Personal Body Plan heeft mijn ogen geopend; je kan een druk sociaal en werk leven combineren met het fit houden van je lichaam. Het is voor mij echt een kwestie van willen. Werk, socializen, mijn eigen feest organiseren en reizen voor werk zijn geen excuus meer voor mij. Het hoort erbij en dat kan ik prima combineren met een gezonde levensstijl.

Ik ben trots op mijn resultaat. Ik heb ondertussen 3 jaar Personal Body Plan achter de rug, waarvan 1,5 jaar met een coach. Beide periodes zijn van waarde geweest. De periode zonder coach waarin je alleen op jezelf bent aangewezen, geeft je wel een ontwikkeling in discipline mee. De periodes met coach zijn uiterst waardevol in het feit dat je het niet alleen doet en dat je constant handvatten krijgt aangereikt om verder in je plan te komen.

Ik tracht altijd elke keer dat ik de gym in stap consistent progressie te boeken. Een bepaalde tunnelvisie. Focus op progressie. Niks meer, niks minder. Ik moet daarom ook een hele grote dank geven aan mijn Personal Body Coach Roel Blom. Samen zijn we twee no-nonsense gasten die werken naar, in dit geval, mijn doel. Ik steek enorm veel van hem op en ga de kennis die ik op doe zeker gebruiken in het verdere verloop van PBP en mijn leven. Ik heb namelijk nog zeker dik een jaar te gaan, maar de levensstijl heb ik voor langer te pakken.

Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en ben zeker nog niet klaar en heb sowieso nog fysiek wat doelen te bereiken, maar alles op z’n tijd. De reis daarheen is tot nu toe een prettige geweest.

— Bjørn

Het plan van Bjørn

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bjørn

Roel Blom (32)

4.85 / 5

1816 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.