Meike (25):

Balans is mijn sleutel tot succes.

Meike wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Meike

Dat ik hier zo sta, dat is voor mij de grootste verandering die ik doorgemaakt heb, waarvan ik nooit had durven dromen. Ik begon met mijn Personal Body Plan avontuur vanwege aanhoudende onzekerheid. Ik was constant bezig met het zoeken naar mezelf, hoe ik eruit zag, vergelijkte mezelf enorm met anderen, voelde me altijd klein en niet goed genoeg.

Het gaf veel negatieve energie, ik was moe, stil, had veel last van buikpijn en hoofdpijn. Samen met mijn schoonzusje volgden we al een tijdje de resultaten van PBP’ers. We waren samen al veel bezig met sporten en gezond eten, maar ondanks dat wij echt dachten dat we goed bezig waren, boekten we nooit het gewenste resultaat. Daarom hebben we toch de knoop doorgehakt en we begonnen nieuwsgierig aan ons eigen plan.

Nu sta ik hier, trots en zeker, na 3 maanden lekker eten, gezond eten, veel trainen en ik kan daarnaast zelfs mijn grootste hobby nog uitoefenen: hardlopen! Mensen vragen mij vaak hoe het gaat, met mijn ‘dieet’. Voor mij heeft het nooit als een dieet gevoeld. Het voelt heerlijk om weer van alles te eten, het schuldgevoel dat ik vaak had is weg, ik eet bewust en geniet ultiem. Natuurlijk komt er ook wat discipline en consistentie bij kijken, maar voor mij is het vooral een groot feestje! Knallen in de fitness, doelen halen, de meetmomenten, maar ook lekker variëren in eten, dagelijks nieuwe dingen proberen.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij goed voel en zekerder ben geworden. Ik maak mij veel minder druk om wat mensen van mij vinden, heb mijzelf geaccepteerd en ben trots op de dingen die ik doe. Ik heb leuk contact met mijn coach Yoni, ze steunt me en motiveert me als ik een dagje minder zeker ben maar is ook scherp op momenten dat ik teveel wil of teveel van mezelf vraag. Ook het contact met andere PBP’ers is tof, via Instagram, Facebook en Whatsapp inspireren we elkaar allemaal.

De beste versie van mijzelf ben ik door balans te zoeken tussen lekker en gezond eten, zo geniet ik vaak van een patatje, maar ook van een bakje kwark, fanatiek te sporten en te hardlopen, leuke dingen te doen die mij energie geven, goed naar mijn gevoel te luisteren en te genieten van de kleine dingen en successen en die beste versie heb ik gevonden, dankzij Personal Body Plan.

— Meike

Het plan van Meike

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.