Antoinette (34):

Ik heb heel veel aan mijn Personal Body Coach gehad

Antoinette wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Antoinette

In december 2019 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik koos Fanny Meijer (@fanny.meijer) uit als Personal Body Coach en we hadden meteen een klik. Ik heb heel veel aan haar gehad!

Ze heeft mij door een lastige periode van mijn leven heen geholpen, bijgestaan en gemotiveerd. Omstandigheden in het leven kunnen (negatieve) invloed hebben op je leven. Je hebt het niet allemaal zelf in de hand. Het is soms zo makkelijk om tegen iemand zeggen dat je het zelf in de hand hebt. Geloof mij dat heb je niet altijd.

Afgelopen periode heb ik, onder niet normale omstandigheden, geprobeerd wekelijks te blijven trainen (op een laag pitje) en ook geprobeerd op m’n voeding te blijven letten.

Dit was keihard vechten. Vechten voor mezelf en vechten omdat ik niet kon accepteren dat ik niet meer op dat niveau zat waar ik 5 maanden geleden gedwongen was “gestopt”.

De mensen die mij kennen weten dat ik geen quitter ben maar een doorzetter en een vechter. Als ik ergens voor ga dan ga ik er 100% voor en niet 99%. Als ik val dan sta ik op.

Ik ben mega trots op mezelf. Ik hoop door mijn verhaal en resultaat te delen mensen te kunnen inspireren. I’m a fighter, I will not give up.

— Antoinette

Het plan van Antoinette

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Antoinette

Fanny Meijer (34)

4.61 / 5

342 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.