Anouk (24):

Ik durf nu zelfverzekerder te zijn

Anouk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouk

Sinds ik ben begonnen met Personal Body Plan heb ik veel progressie gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Ik durf nu stukje bij beetje zelfverzekerder te zijn als het gaat om mijn lichaam. Dit komt omdat ik me blijf uitdagen in de sportschool, waar ik dan ook erg trots op mag zijn.

Voordat ik met Personal Body Plan begon, deed ik maar wat op het gebied van voeding en sporten. Ik ben dan ook erg tevreden met de keuze die ik 12 weken heb gemaakt, namelijk het beginnen aan een ontzettend leuke en uitdagende journey!

Dankzij mijn Personal Body Coach Melany leer ik veel nieuwe dingen over mijzelf. Ze stelt genoeg vragen die je tot nadenken zetten, bijvoorbeeld hoe je bepaalde dingen hebt aangepakt. Daarnaast geeft ze me ook tips op het gebied van voeding en sporten!

— Anouk

Het plan van Anouk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anouk

Melany Arends (30)

4.72 / 5

664 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.