Anniek (25):

Mijn zelfvertrouwen komt stukje bij beetje terug en dat geeft mij zoveel kracht

Anniek wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anniek

Wauw! Personal Body Plan heeft mij al zoveel gebracht in deze korte tijd. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

Ik ben altijd bezig geweest met sporten en was erg aan het opletten op mijn voeding. Maar ik was niet tevreden over mijn lichaam en mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken.

Ik volgde al een tijdje Personal Body Plan via Instagram en zag al die prachtige progressiefoto’s. Ik vroeg me af of mij dat ook zou lukken. Ik heb toen de stap genomen en heb mij aangemeld voor Personal Body Plan.

Het was zo ontzettend spannend, maar gelukkig was daar mijn Personal Body Coach Sandra. Zij wist me te motiveren, was super positief en gaf mij veel tips over voeding, mindset en trainingen. Ze heeft me geleerd dat balans het toverwoord is en liet mij inzien dat progressie ook al in kleine stapjes zit.

Het geeft me zoveel energie. Mijn zelfvertrouwen komt stukje bij beetje terug en dat geeft mij zoveel kracht. Ik knal daarom nog even door om een nog betere versie van mezelf te worden!

— Anniek

Het plan van Anniek

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.