Anniek (28):

Ik ben onwijs blij met het resultaat en vind het fijn dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel hoef te laten

Anniek wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anniek

Elke keer was ik weer met mezelf aan het vechten om naar de sportschool te gaan. Achteraf voelde ik me echter wel altijd top. Om een extra stok achter de deur te hebben begon ik met Personal Body Plan.

Toen ik eenmaal begonnen was en vrij snel al resultaat begon te zien, was ik redelijk hooked. Ik ben onwijs blij met het resultaat en vind het fijn dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel hoef te laten.

Personal Body Plan heeft me inzicht gegeven in voedingswaarden en daardoor is het vrij eenvoudig de afweging te maken tussen lekkere ongezonde en lekkere gezonde dingen.

Ook de trainingen vind ik erg leuk en afwisselend waardoor ze goed zijn vol te houden. Ik dacht dat twee keer per week te weinig zou zijn om goed resultaat te zien, maar dat blijkt dus niet het geval.

Mijn Personal Body Coach Iris van der Worp heeft mij altijd goed geholpen als ik vragen had. Ook vind ik het fijn dat ze niet te streng is en aangeeft dat het inderdaad prima is om even een dag niet zo goed op te letten. Daarmee zitten we gelukkig op een lijn!

— Anniek

Het plan van Anniek

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.