Amanda (27):

Ik wilde een stok achter de deur hebben, iemand hebben waarmee ik kon overleggen. En die stok werkt

Amanda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Amanda

In juni 2018 besloot ik het roer om te gooien. Ik stond op de weegschaal en schrok me rot: 95,6 kg. Op eigen kracht raakte ik al heel wat kilo’s kwijt, maar ik kwam niet onder de 85 kg.

Ik bleek een glutensensitiviteit te hebben, wat mentaal veel met mij deed. Na de zomervakantie van 2019 tikte ik ineens weer de 90 kg aan. Ik besloot mij aan te melden bij Personal Body Plan. Ik wilde een stok achter de deur hebben, iemand hebben waarmee ik kon overleggen. En die stok werkt!

8 oktober ging ik de strijd lichamelijk maar vooral mentaal aan! Inmiddels heb ik 80,1 kg bereikt en ben ik trotser dan trots op wat ik heb bereikt! Op naar mijn volgende doel: 75 kg!

Mijn Personal Body Coach Edwin is hierin belangrijk. Hij leert me om te gaan met tegenslagen, wanneer het leven even niet gaat zoals je graag wil. Helaas heb ik veel te maken gehad met verlies en verdriet en mijn coach leerde mij hoe ik het emotie-eten kan voorkomen.

— Amanda

Het plan van Amanda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Amanda

Edwin Kamp (30)

4.59 / 5

402 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.