Eveline (26):

Als ik kijk van waar ik kom en waar ik nu sta, ben ik enorm trots op mijzelf!

Eveline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eveline

Na mijn vakantie was ik er klaar mee en wilde ik graag wat kilo’s kwijt. Ik heb me tegelijk met een vriendin opgegeven voor Personal Body Plan. Eigenlijk zonder mij enorm goed in te lezen of enorme verwachtingen te hebben, haha.

Doordat ik mijn dag kan plannen, kan ik genieten van ieder etentje, wijntje of biertje dat ik heb zonder dat ik er een slecht gevoel aan overhoudt. Het zorgt ervoor dat ik veel meer controle heb over mijn eigen levensstijl.

Ook ik heb natuurlijk wel de progressie foto’s gezien, maar had nooit gedacht dat ik zo snel al dit resultaat zou behalen. Als ik kijk van waar ik kom en waar ik nu sta, ben ik enorm trots op mijzelf! Ik geloof oprecht dat iedereen het kan met Personal Body Plan.

Mijn Personal Body Coach Anne-Tess Jolink (@ateetje) geeft kundige antwoorden op elke vraag die ik heb, daarnaast motiveert en steunt ze mij op het moment dat ik een ‘dipje’ heb. Zonder Anne-Tess was ik denk ik nooit gekomen waar ik nu sta!

— Eveline

Het plan van Eveline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.