Sandra (49):

Als ik de voor en na foto’s zie ben ik toch wel trots

Sandra wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sandra

Ik was zelf al een tijd met voeding en training bezig, maar merkte dat ik op een gegeven moment niet meer verder kwam. Ik volgde Personal Body Plan al wel even en besloot, na wat aarzelingen, me in te schrijven.

Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Het gaat misschien niet zo heel hard, ik ben ook wel heel kritisch op mezelf, maar als ik de voor en na foto’s zie ben ik toch wel trots. Dit jaar word ik 50 en dan hoop ik de beste versie van mezelf te zijn: droog en gespierd.

Personal Body Plan heeft mij net weer dat zetje gegeven wat ik nodig had, zowel fysiek maar zeker ook mentaal. Als je niet te streng voor jezelf bent gaat het veel makkelijker. Hierdoor wordt mijn doel steeds realistischer.

— Sandra

Het plan van Sandra

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sandra

Suzanne van Keeken (31)

4.7 / 5

202 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.