Julie:

Alles kan, want eigenlijk heb je de tijd wel

Julie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Julie

Binnen een week heb ik besloten om mee te doen met Personal Body Plan op aanraden van mijn personal trainer, waarbij ik 1 keer in de week trainde. Ik had er nog nooit van gehoord, maar nu weet ik wel beter en ik kan het aan iedereen aanraden!

Na 3 kinderen en een drukke baan werd het tijd om echt te gaan afvallen. Ik heb mijn hele leven al veel diëten gevolgd, maar de kilo’s die eraf gingen kwamen er net zo makkelijk weer bij – en nog een beetje meer. Mede daarom was ik een beetje sceptisch aan het begin van mijn plan in maart, maar hoe anders denk ik daar nu over: bijna 18 kg lichter, fitter en vooral een stuk sterker! Ik kan me niet meer herinneren dat ik er zo uitzag. Ook 4 keer in de week naar de sportschool; dat kon ik toch nooit in mijn drukke leven inpassen. Maar alles kan, want eigenlijk heb je de tijd zeker wel, het is alleen een kwestie van goed plannen en keuzes maken en er vooral van te genieten. Ik ga iedere week met veel plezier naar de sportschool!

Bij mij ligt de sleutel van het succes vooral bij de hoeveelheid eten en de bewuste keuzes die ik maak. Het principe is simpel: gewoon minder calorieën innemen dan je verbruikt. Klinkt makkelijk, maar eigenlijk is het dat ook. Niet teveel nadenken, goed voorbereiden en leren houden van honger (die echt heel snel minder wordt). Nike verwoordt het misschien wel het beste: Just do it! Ik ben net begonnen aan mijn tweede periode en samen met mijn supercoach Merit ga ik weer knallen en ervoor zorgen dat het mijn way of life wordt.⠀

— Julie

Het plan van Julie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.