Kirsten:

Alles is mogelijk.

Kirsten wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kirsten

Voordat ik aan Personal Body Plan begon, deed ik al veel aan fitness en was ik serieus bezig met mijn voeding. Toch behaalde ik voor mijn gevoel nog maar weinig resultaat. ⠀

Na een periode door Australië te hebben gereisd wilde ik de draad weer oppakken. Maar wel met een goede balans tussen een bewuste leefstijl en een leuk sociaal leven. Mentaal is dit soms namelijk best een struggle. Dankzij de hulp van mijn coach Laura Boers zie ik nu in dat je zeker kunt genieten en tegelijkertijd je resultaat kunt behalen. ⠀

Zolang je je bewust bent van de consequenties, eerlijk tegen jezelf bent en bereid bent wat extra moeite te doen is alles mogelijk. Mentaal heb ik het heus af en toe wel eens moeilijk, maar ik ben zeker op de goede weg!

— Kirsten

Het plan van Kirsten

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kirsten

Laura Boers (29)

4.59 / 5

696 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.