Alexandra (24):

Ik was in shock toen ik na 12 weken het verschil zag!

Alexandra wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Alexandra

Ik vond mezelf nooit te zwaar, maar er mocht wel wat vanaf. Dus ik ging drie keer in de week naar de gym. Ik kreeg wel spierpijn maar zag geen resultaat. Ik was al eerder zeven kilo afgevallen dus dacht dat het mijzelf wel weer zou lukken. Alleen lukte dat maar niet.

Toen heb ik mij op een avond geheel onverwachts (ook voor mij, haha) ingeschreven voor Personal Body Plan! Ik was benieuwd of ik dezelfde resultaten kon behalen als die op de social media van Personal Body Plan. Nou, ik was in shock toen ik na 12 weken het verschil zag! Ik ben super trots op mijzelf, maar we zijn nog niet klaar!

Bij mijn Personal Body Coach Gert-Peter kan ik altijd terecht voor goede adviezen. Hij geeft mij goede tips, luistert naar mijn verhalen en geeft ook echt passend advies. Ook vind ik zijn reacties op mijn meetmomenten altijd super motiverend! Daarnaast heeft ie hele goede humor (al zeg ik t zelf).

— Alexandra

Het plan van Alexandra

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Alexandra

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.