Emma-Lee (26):

Nu 42 weken later weeg ik 79kg en ben ik happier dan ooit!

Emma-Lee wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma-Lee

Door Personal Body Plan heb ik echt stappen kunnen zetten naar een gezonde levensstijl. Ik heb heel erg veel gehad aan de lessen, vooral omdat het mij ook heeft geholpen om mijn denkwijze aan te passen. Ondertussen weet ik veel over voedingswaardes en welke producten ik het beste kan kopen. 

Coach Melanie heeft mij ook geholpen door een stukje besef te geven, vandaar dat ik nu ook mijn verhaal deel!  

Ik was vroeger een normale peuter, niets aan de hand ook niet qua gewicht. Al snel kwamen er door stiekem snoepen en niet weten wat een normaal eetpatroon was veel kilo’s bij. 

Toen ik naar de middelbare school ging was ik al veel te zwaar. Dat was ook goed te zien en hierdoor werd ik veel gepest wat mij dus uit emotie vaak deed eten. Van kwaad tot erger was ik op mijn zwaarst nog net geen 120kg. Ik ben toen gezonder gaan leven, maar er zat geen schot in de zaak…  

Een jaar later ben ik met Personal Body Plan begonnen toen ik nog steeds ongeveer 110kg woog. Het was na de start van de pandemie en ik ben als een gek thuis gaan trainen, 4x per week. Dit heeft er tussendoor wel voor gezorgd dat mijn bekende wel echt resultaat zagen, maar het was wel lastig omdat ik er wel echt alleen voor stond. 

Toen de sportscholen weer open gingen in de zomer ben ik daar heel hard gaan trainen, hier had ik wat mensen die ik vaker zag en maakte het erg leuk om te trainen en mijn motivatie was hoger dan ooit. Ik hoop zo dat ze binnenkort weer open gaan 

Nu 42 weken later weeg ik 79kg en ben ik happier dan ooit!!! Het besef is nog niet geland, maar dat zal vast nog komen. Ik wil nog 10kg afvallen en daarna overstappen van fat burning naar het muscle shaping plan!  Ik merk dat bewegen, lopen, boodschappen, eigenlijk alles veel makkelijker gaat. Ik ben zelden meer buiten adem en ik doe alles met meer energie! 

Ik beveel PBP aan voor iedereen die veel diëten geprobeerd hebben zonder blijvend resultaat en nu echt toe zijn aan regelmaat, kennis en de fitste vorm van henzelf <3 

Mijn coach is mijn aanspreekpunt geweest. Degene waar ik al mijn vragen aan heb kunnen stellen en iemand die mij vaak complimenten gaf op dingen die ik heel vanzelfsprekend vond. Ze heeft me besef bijgebracht en goeie tips gegeven 😊

— Emma-Lee

Het plan van Emma-Lee

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.