Isabel (21):

Ik heb geleerd om de juiste keuzes te maken en geniet nu veel meer van eten of een lekker wijntje

Isabel wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Isabel

Afgelopen december werd ik geïnspireerd door een vriendin die al Personal Body Plan volgde. Ik melde mij aan en begon aan de reis. Tot nu toe heb ik er geen seconde spijt van gehad.

Mijn doel was om me fitter te voelen en om strakker te worden. En dat ging goed. Bij iedere maandelijkse meting was ik blij met mijn resultaten. Ik zag mijn lichaam snel veranderen en voelde mij ook fitter. Ik voel me nu zelfverzekerd, energieker en ik ben bewuster met voeding bezig. Ik heb geleerd om de juiste keuzes te maken en geniet nu veel meer van eten of een lekker wijntje.

Mijn Personal Body Coach Anneke Rijks (@annekerijks) geeft mij een duwtje in de rug, inspireert en motiveert mij. Ook zorgt zij ervoor dat ik mijn focus op mijn doelen hou.

— Isabel

Het plan van Isabel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Isabel

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2309 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.