Rick (26):

Het fijne is dat je bij Personal Body Plan echt alles mag eten

Rick wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Rick

Eind 2018 was ik op eigen houtje al meer gaan sporten in een poging fit te worden. Qua sporten lukte dat wel aardig, maar op het gebied van voeding miste ik nog de nodige informatie.

Ik heb daarna nog wel getwijfeld om met Personal Body Plan te beginnen, maar december 2019 besloot ik dat het tijd was om de stap te zetten. Het nieuwe jaar kwam eraan en ik was er klaar voor.

Ik moet zeggen: Personal Body Plan gaat me makkelijker af dan ik vooraf dacht. Het fijne is dat je bij Personal Body Plan echt alles mag – zolang je doet wat werkt voor jou (klinkt cliché, maar het werkt wel).

Mijn Personal Body Coach Gert-Peter was daar belangrijk bij. Hij heeft me op veel vlakken echt wat geleerd. Daarnaast is het fijn dat je met een Personal Body Coach toch dat kleine stokje achter de deur hebt.

We hebben al een mooi resultaat bereikt en ik ben zeker vol vertrouwen dat mijn doelen behaald gaan worden met de hulp en support van Gert-Peter!

— Rick

Het plan van Rick

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rick

Gert-Peter Noordegraaf (52)

4.27 / 5

576 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.