Laura (31):

Voor mij is dit nu echt een nieuwe leefstijl en ik zou niets anders meer willen

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

In 2016 besloot ik het roer om te gooien en wat aan mijn fitheid te gaan doen. Ik schreef mij toen voor Personal Body Plan in en ben het met uitzondering van enkele onderbrekingen blijven volgen. En wat heb ik sindsdien veel geleerd! Zowel over voeding en sport, als over mezelf. Het is een weg geweest waarin ik pieken heb gekend, maar ook zeker dalen.

Door veel te doen en uit te proberen heb ik inmiddels een goede balans gevonden waarbij ik me prettig voel! Enne… omdat ik iedereen een fit en gezond leven gun én omdat ik het superleuk vind om anderen te enthousiasmeren ben ik sinds vorig jaar zelf ook Personal Body Coach! Wat is dat tof.

Ik ben zelf heel blij dat ik deze stap destijds heb genomen en mij heb ingeschreven voor Personal Body Plan. Voor mij is dit nu echt een nieuwe leefstijl en ik zou niets anders meer willen! 🙂

Mijn Personal Body Coaches hebben mij gesteund in tijden dat ik het zelf even niet meer zag zitten en me gemotiveerd op de momenten dat ik dat nodig had!

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.