Margot (34):

Ik weet nu hoe belangrijk het is om te luisteren naar je lichaam

Margot wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Margot

Na een zware tweede zwangerschap ben ik in september 2019 voor mijn vijfde half jaar met Personal Body Plan begonnen. Mijn oude ervaringen waren mega positief en ik heb/had gewoon de stok achter de deur nodig.

Dat er nu ook een speciaal Personal Mommy Plan was, vond ik heel belangrijk. Na mijn eerste bevalling ben ik toch te snel te zwaar gaan trainen (eigen schuld) en ben ik best lang aan het kwakkelen geweest. Dit keer helemaal niet.

Ik weet nu hoe belangrijk het is om te luisteren naar je lichaam. Mijn komende doel is alles wat strakker te krijgen. Je zal mij niet horen zeggen: terug naar mijn lichaam van voor de zwangerschap. Ik ben namelijk supertrots op dit lichaam. Op allebei de foto’s. Dus ik doe het tekort als ik zeg dat ik terug wil.

Maar in de spiegel kijken en zien wat ik van binnen voel, wil ik wel. Ik ben overigens niet ontevreden, maar gewoon nog niet klaar. Daarom ga ik voorlopig door met sterker worden en balans zoeken. Want, die wijntjes in het weekend zijn wel verleidelijk. Nieuwe doelen helpen mij die te weerstaan.

Mijn Personal Body Coach Ellen helpt daarbij. Ze remde mij in het begin af. Daarna hielp ze mij inzien dat af en toe te veel M&M’s eten prima is. Als je maar niet de hele week een zak eet. Nu ga ik met Kirsten als coach op zoek naar het behalen van nog meer doelen.

— Margot

Het plan van Margot

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.