Running

Wil jij je hardloopprestaties verbeteren met krachttraining, maar weet je niet hoe? Dan is dit programma voor jou!

Meer informatie

of

Kies dit plan

Wil je jouw hardloopprestaties verbeteren?

Je bent al een tijd bezig met hardlopen en maakt keurig een paar keer per week je rondjes. Je wilt je hardloopprestaties naar een volgend niveau brengen en besluit om mee te doen aan een 'run'. Dat vraagt echter wel om een andere aanpak, want met alleen kilometers maken ga je het niet redden. Met Personal Running Plan gaan wij je hierbij helpen.

Wat is Personal Running Plan?

Personal Running Plan is ons hardloopspecifieke krachtprogramma dat speciaal is ontwikkeld door ons team van experts om je hardloopprestaties te verbeteren. Verandering van lichaamssamenstelling kan een positief bijeffect zijn, maar is niet het primaire doel van Personal Running Plan. Tot slot focussen wij ons enkel op het krachtschema, maar niet op je hardloopschema.

Voor wie is Personal Running Plan?

Personal Running Plan is bestemd voor zowel mannelijke als vrouwelijke hardlopers die als primair doel hebben hun hardloopprestaties te verbeteren middels hardloopspecifieke krachttraining. Is jouw doel een cosmetisch resultaat? Dan zijn het Personal Fat Ripping Plan en Personal Muscle Building Plan voor mannen meer geschikt en het Personal Fat Burning Plan en Personal Muscle Shaping Plan voor vrouwen.

Wat kan ik van Personal Running Plan verwachten?

Gedrag

Jouw doel met Personal Running Plan is het verbeteren van je hardloopprestaties. Hardlopen kan een mentale uitdaging zijn, waar redelijk wat wilskracht voor nodig is. Tijdens jouw Personal Running Plan leer jij hoe je jouw wilskracht kunt inzetten en optimaal kunt benutten. De Personal Running Coaches helpen jou daarnaast een fijne balans te vinden in het hardlopen en uitvoeren van je krachttrainingen.

Voeding

Wanneer jij naast krachttraining aan hardlopen doet is het belangrijk om voldoende te eten en te kijken of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Binnen Personal Running Plan krijg jij de juiste voedingsadviezen die bijdragen aan jouw hardloopprestaties en herstel. In combinatie met de online coaching monitoren jullie jouw intensiteit, prestaties en/of progressie. Op basis hiervan worden de voedingsadviezen bijgesteld waar nodig.

Training

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan dat gericht is op krachttraining met een vertaalslag naar hardlopen. Het is aangetoond dat je efficiënter kan gaan lopen, wanneer je aan hardloopgerichte krachttraining doet. Jouw persoonlijke krachttrainingsplan zal dus gericht zijn op het bijdragen aan het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Het is wel belangrijk om je te beseffen dat wij ons focussen op het krachtschema en niet op het hardloopschema.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de hoeveelheid stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren aangezien dit erg belangrijk is om te kunnen herstel van de intensieve inspanningen. Na een Run (training) kan voeding ook bijdragen aan jouw herstel. We geven je tot slot ook supplementenadvies.

Hoe werkt Personal Running Plan?

Onze experts stellen je persoonlijke plan samen en je krijgt online coaching

Je plan is, vanaf de start van je plan, 24/7 toegankelijk via onze handige en toffe app

Je krijgt iedere dag een gedragsles waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebudget en 100+ recepten

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten

Je krijgt inzicht in je slaappatroon en je krijgt een lijst met aanbevolen supplementen

Wat levert Personal Running Plan mij op?

 • Je gaat efficiënter rennen

 • Verbetering in de maximale snelheid

 • Verbetering in spierkracht (meer explosiviteit)

 • Verbetering in spieruithoudingsvermogen

Wat kost het om te starten met Personal Body Plan?

Normaal gesproken betaal je voor een uur Personal Training tussen de 65 - 100 euro. Met 3 tot 4x per week training kom je dan al gauw op 1.125 euro tot 1.700 euro per maand voor enkel en alleen training.

Daarnaast moet je nog een voedingsadvies kopen en betaal je extra voor de coaching buiten de training om, als dat überhaupt wordt aangeboden (het grootste gedeelte van je resultaat afkomstig is uit die overige 164 uur).

Al met al ben je dus honderden of zelfs duizenden euro's per maand kwijt voor een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding. Personal Body Plan is echter voor iedereen, want je kunt al starten vanaf slechts €34,99 per maand. Fijn toch?

original

Één dag per week online coaching

Ga zelfstandig aan de slag en krijg wekelijks feedback van je online coach.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna één vaste coachdag per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Plus of Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€17,99

per maand

(€4,15 per week)

Kies Original

plus

Drie dagen per week online coaching

Behaal en behoud je doelen met je online coach als extra stok achter de deur.

 • Introductieweek met dagelijkse online coaching en daarna drie vaste coachdagen per week
 • Altijd de mogelijkheid om te upgraden naar het Premium abonnement

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf €39,99

€34,99

per maand

(€8,10 per week)

Kies Plus

premium

Zeven dagen per week online coaching

Ga er 100% voor met de dagelijkse steun, tips en adviezen van je online coach.

 • Iedere dag van de week online coaching, ook in het weekend en op feestdagen

Nu de eerste maand gratis!

daarna vanaf

€64,99

per maand

(€15,- per week)

Kies Premium

Inbegrepen bij alle abonnementen

 • Onze experts stellen inhoudelijk jouw Personal Body Plan samen
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de Personal Body Plan app
 • Je kiest zelf jouw 1-op-1 online Personal Body Coach
 • Je krijgt op jouw vaste coachdag(en) altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van coach te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van trainingslocatie te wisselen
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om kosteloos van plan te wisselen

Veelgestelde vragen

Wat kan Personal Running Plan mij opleveren?

Personal Running Plan heeft als primair doel om hardloopprestaties te verbeteren. Verandering van lichaamssamenstelling kan een positief bijeffect zijn, maar is niet het primaire doel van Personal Running Plan. Door het toepassen van hardloop specifieke krachttraining kun je alle spieren trainen die een positief effect hebben op het hardlopen. De grootste aandacht moet daarbij uitgaan naar de billen, benen en buikspieren.

Naast sport specifieke krachttraining wordt ook jouw voedingspatroon afgestemd op de trainingsarbeid die je verricht. Koolhydraten leveren energie en dat kan tijdens het trainen voor resultaat zorgen!

Je wordt begeleid door een Personal Running Coach.

Kan ik ook afvallen of spieren opbouwen tijdens Personal Running Plan?

Personal Running Plan is bestemd voor hardlopers: mensen die als primair doel hebben hun hardloopprestaties te verbeteren. Je kiest ook voor een secundair doel, afvallen of spieren opbouwen. In overleg met jouw Personal Running Coach ga je een balans vinden tussen het behalen van beide doelen.

Wat moet ik dan eten tijdens mijn Personal Running Plan?

Jouw Personal Running Plan helpt jou om een voedingspatroon te creëren dat bij jou past. Voldoende energie en voedingsstoffen zijn essentieel tijdens het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Je leert wat te eten voor, tijdens en na jouw hardloopprestaties.

Kan ik Personal Running Plan combineren met andere sporten?

Jouw Personal Running Plan wordt erop ingericht om een maximaal resultaat te kunnen garanderen en jou zo goed mogelijk te begeleiden naar jouw gewenste resultaat. In onze visie doe je dit door de 4 pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel optimaal op elkaar af te stemmen.

Op het gebied van training achten wij krachttraining dé beste manier om tot het gewenste (esthetische) resultaat te komen. Je kan kiezen tussen verschillende trainingslocaties @Gym, @Home of @Park. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt. Een mix met andere sporten of een andere locatie zou dus zeker goed kunnen!

Samen met jouw Personal Running Coach kun je kijken naar een fijne planning hierin. Doen wat werkt voor jou is hierin belangrijk.

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@personalbodyplan.com, bellen naar 085 001 33 84, chatten via de website of whatsappen naar 06 - 46 40 24 91. We horen graag van je!

Krijg ik mijn geld terug als ik geen resultaat behaal?

Als jij gedurende de eerste 6 maanden van jouw Personal Body Plan niet het gewenste resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. In dat geval moet je wel kunnen aantonen dat jij je Plan voor minimaal 80% op de juiste wijze hebt gevolgd en je niet tussentijds je gewenste resultaat hebt aangepast. Het complete overzicht van de voorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden. 

Hoe vaak per week moet ik trainen?

Dit varieert van 2 tot 4 keer per week afhankelijk van de frequentie waarmee jij als individu het beste resultaat behaalt. De trainingen duren gemiddeld 60 minuten per training. De training is voornamelijk gebaseerd op krachttraining (ook voor vrouwen) en korte en intensieve vormen van cardio.